Recuperare in urma unui accident

In multe sporturi, si chiar si in viata de zi cu zi, se pot intampla accidente. Intinderile musculare, incheieturile luxate sau oasele rupte sunt ceva normal. Pe langa tratamentul medical cu atela ghipsata, este necesara si o perioada de recuperare. Astfel, se refac forta si controlul in zona afectata.

Ca sportiv, aleg ofertele BodyFit Cotroceni pentru asta.

Relativ recent mi-am luxat glezna dreapta in urma unei cazaturi. A fost nevoie sa o pun in ghips. Dupa ce am scos ghipsul, imi simteam glezna foarte slabita si vulnerabila la alte accidente. Asa ca am fost la BodyFit Cotroceni sa ma consult cu antrenorul in legatura cu programul de recuperare.

Nu prea imi permiteam sa las glenza slabita, deoarece riscam sa recidivez. Asa ca urmatoarele 2-3 saptamani, din 2 in 2 zile, am facut recuperare la BodyFit Cotroceni pentru a imi “repara” glezna. La inceput doar o roteam si intindeam putin ca sa pot sa o incalzesc. Dupa, am inceput sa imi las tot mai multa greutate pe ea. Ridicam 1-2 kg cu piciorul ca sa pot sa antrenez bine glezna.

Dupa o saptamana deja ratasem destule zile de iesit cu longboard-ul, dar fara tratamentul echipei BodyFit Cotroceni probabil as fi ratat cateva saptamani. Desi, dupa o saptamana imi simteam glezna ok, am ales sa mai fac macar o saptamana de recuperare.

Cand am terminat tot procesul de recuperare, glezna mea era mai sanatoasa decat a fost vreodata si, in sfarsit, puteam sa ies la longboarding linistit.

Multumesc BodyFit Cotroceni.

Distribuie daca ti-a plăcut...