Ne antrenam cand calatorim: Xbody.

Cea mai eficienta metoda ca timp dar si ca intensitate a antrenamentului este Xbody. Vestele pentru Xbody fac antrenamentele sa fie mult mai rapide, mentinand tot corpul incordat constant. Astfel, se obtin in 20 de minute de electrostimulare musculara rezultate care s-ar fi obtinut in 2 ore la un antrenament traditional.

In ultimul timp, job-urile necesita calatoritul dintr-un oras in altul sau chiar dintr-o tara in alta.

Astfel, angajatilor nu le ramane foarte mult timp liber pentru a iesi in oras sau a se antrena. Trebuie sa gaseasca metode de a se antrena rapid si eficient. Vrem sa consumam cat mai putin din timpul liber, oricum limitat.

Cea mai eficienta metoda ca timp este obisnuita combinatie flotari-abdomene-genoflexiuni din camera de hotel. Rezultatele nu vor fi impresionante, dar tot va fi facut un antrenament zilnic.

Cei care calatoresc pentru munca sau doar ca turisti in Bucuresti pot avea prilejul de a se antrena la BodyFit Cotroceni, care beneficiaza de tehnologia Xbody Wireless, astfel incat se pot bucura de un antrenament scurt, dar cu rezultate bune, ramanandu-le timp liber si pentru munca si vizitatul orasului.

La BodyFit Cotroceni avem grija de tine si corpul tau indiferent de nevoile acestuia.

Distribuie daca ti-a plăcut...