Masajul in anotimpul rece

Iarna se apropie. Odata cu ea vine si temperatura rece, care din cate se pare a ajuns un pic mai devreme anul asta. Din cauza frigului, corpul este afectat si are nevoie de mici tratamente periodice pentru a ramane in forma buna. De cele mai multe ori, oamenii aleg un masaj pentru asta.

Ce se intampla corpului cand este frig afara?

Cand temperatura incepe sa scada, apar dureri de coloana / incheieturi la majoritatea oamenilor, in special cei in varsta sau in crestere. Durerile se manifesta atunci cand e frig, dar si atunci cand intram la caldura, pana ne obisnuim cu temperatura. Apar si multi carcei, predominant in extremele corpului (degete, picioare) din cauza incordarii muschilor de la frig. De asemenea, toxinele acumulate in corp pot slabi imunitatea, astfel incat este mult mai usor sa racim.

Cu ce ne ajuta un masaj?

Un masaj, cuplat uneori cu drenajul limfatic, ajuta la eliminarea toxinelor din organism si la detensionarea muschilor si zonelor de contractare, prevenind astfel problemele. Mai mult, un masaj odihneste corpul si confera o stare de bine. Acesta ajuta perioadele de odihna in perioadele mai reci si reduce stresul.

In sezonul rece, BodyFit Cotroceni are grija de sanatatea dumneavoastra!

Profită acum de ofertele noastre.

Distribuie daca ti-a plăcut...

Leave a Reply