De ce este bine sa ne consultam cu un antrenor?

Asa cum mergem sa facem analize de sange pentru a vedea ce nutrienti avem, ne lipsesc sau sunt in exces, ar trebui sa facem si “analize” fizice in compania unui antrenor.

Corpurile noastre se afla intr-o dezvoltare continua. Trebuie sa ne consultam cu un profesionist pentru a fi siguri ca acest lucru se intampla corespunzator.

Coloana vertebrala poate creea probleme indiferent de varsta, din cauza ghiozdanelor/gentilor grele, a birourilor mici, etc. Aceasta se poate cocosa, stramba, tensiona, etc.

Ligamentele si incheieturile pot face probleme la varste mai inaintate, manifestandu-se prin dureri de la frig, de la solicitari prea mari, etc. Astfel, ele deveni din ce in ce mai slabite cu cat avansam in varsta.

In mod general pot aparea dureri musculare sau ale ligamentelor de la prea putin exercitiu fizic. Sau de la repaosul indelungat in aceeasi pozitie (la un birou de la munca, în banca de la scoala, etc).

BodyFit Cotroceni vine in ajutorul dvs. pentru aceste probleme. Puteti apela la un antrenor bine pregatit, disponibili pentru a oferi recomandari si sfaturi pentru a va imbunatati sanatatea fizica.

Indiferet de varsta dumneavoastra, BodyFit Cotroceni este gata sa va ajute si indrume in orice problema legata de corpul dumneavoastra si antrenamentul de care are nevoie.

Distribuie daca ti-a plăcut...