Ce antrenament efectueaza sportivii de performanta in afara sezonului?

Unele sporturi pot fi practicate doar in anumite conditii de antrenament care tin de temperatura, precipitatii, anotimp/sezon.

Totusi, sportivii care le practica, in special cei care o fac pentru performanta, reusesc sa se antreneze si cand conditiile nu sunt favorabile.

Pentru o parte din aceste sporturi, spre exemplu alpinismul si snowboard-ul, exista sali speciale care sunt dotate cu echipamente specifice. Acestea au fost proiectate cu scopul de a imita conditiile necesare practicarii sportului. In acelasi timp, salile de sport obisnuite pot ajuta la consolidarea muschilor in afara sezonului de practicare a sportului. In functie de cat de mare este aceasta perioada in afara sezonului, se pot face antrenament mai extinse.

Indiferent de cat de mica sau mare e acea perioada, BodyFit Cotroceni ofera sedinte de antrenament  xBody wireless, reducand timpul necesar pentru a creste si consolida masa musculara.

Cand nu exista sali de antrenament speciale, se pot face antrenamente care sa ajute cu dezvoltarea anumitor grupe musculare sau cu imbunatatirea mobilitatii, echilibrului, rezistentei la efort, etc.

BodyFit Cotroceni are grija de corpul dumneavoastra indiferent de sezon.

Distribuie daca ti-a plăcut...