Competitia in sportul extrem

In general, competitiile organizate in disciplinele “obisnuite” sunt asemanatoare: Au reguli stricte si un traseu sau un mod de a practica destul de bine stabilit.

In sportul extrem este ceva mai diferit. Totul este extrem de bine organizat.  🙂  Exista personal care are grija ca traseele sa fie curatate si circulatia auto inchisa. Se iau masuri de siguranta, cum ar fi baloti de fan, saltele de impact, echipe medicale, etc.

La competitiile de sporturi extreme sunt si multi paticipati straini.

Ba chiar mai multi decat locali. Toti oamenii care vin sunt deschisi la dialog si nou. Majoritatea nu se comporta diferit, chiar daca sunt mai avansati decat ceilalti.

Se strang foarte multi sponsori, de obicei firme de bauturi energizante sau lanturi de hypermarket-uri, companii care produc echipament specific, magazine, etc.

extrem

extrem

Majoritatea competitiilor au optiunea de cazare la un hotel (de obicei, 3-4 stele) sau la cort, in functie de bugetul fiecarei persoane. În mod tradițional, pachetele cu bilet pentru competitie includ cazarea si micul dejun,.

In mare parte, competitiile de sporturi extreme sunt distractive.

Nimeni nu se  prea plictiseste, iar cel mai mare avantaj il reprezinta faptul ca se pot face schimburi de experienta si invata lucruri noi.

 

 

Distribuie daca ti-a plăcut...