20 de minute de antrenament la BodyFit Cotroceni pentru a arde grasimi si a creste masa musculara

Poate nu vreti sa petreceti mult timp antrenandu-va. Cand lucrati la birou 10-12 ore, nu prea aveti timp de sesiuni lungi de antrenament. Aici intervine antrenamentul de 20 de minute cu tehnologia de ultima ora EMS Wireless.

20 minute de antrenament de intensitate mare EMS

Nu aveti nevoie de o sala sau echipament cand aveti tehnologia EMS Wireless si antrenorii nostri bine motivati la dispozitie pentru a avea parte de un antrenament serios de ardere a grasimilor. In doar 20 de minute veti arde grasimi si veti putea atinge obiectivele dvs. de fitness, chiar daca sunteti departe de un program obisnuit de antrenament. La BodyFit Cotroceni optimizam o combinatie de:

  • echipament wireless de ultima ora
  • exercitii sofisticate si bine studiate
  • un masaj inainte/dupa antrenament, in functie de nevoile dumneavoastra

Va veti lucra muschii la potential maxim, deoarece antrenamentul EMS de intensitate mare e facut sa fie rapid si eficient. Asa ca fiti pregatiti sa va antrenati intesniv in urmatoarele 20 de minute.

Aceste antrenamente ar trebui sa fie grele, dar la BodyFit Cotroceni am structurat niste exercitii ca sa puteti persevera pe parcursul antrenamentului. Asteptati-va sa va simtiti muschii lucrand si inima pompand sange cu putere. In acelasi timp, ne axam pe executia fiecarui exercitiu cu tehnica perfecta.

Corpul dumneavoastra este cel mai important element caruia noi, BodyFit Cotroceni, ii acordam atentie.

Niciodata nu sacrificam calitatea in detrimentul cantitatii.

 

Hazem Zegnani – Personal Trainer

Distribuie daca ti-a plăcut...

Leave a Reply